Tesla.info | Фрижидери и замрзнувачи

Комбинирани фрижидери

RC2700H

RC2700H

Комбинирани фрижидери

Нето запремнина (l)
205 + 68
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RC3100FHX

RC3100FHX

Комбинирани фрижидери

Нето запремнина (l)
223 + 73
Технологија на ладење
Frost Free
Енергетска класа
A+

RC3100H

RC3100H

Комбинирани фрижидери

Нето запремнина (l)
223 + 89
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

Фрижидери со двојна врата

RD1600H

RD1600H

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
115 + 40
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RD2100H

RD2100H

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
171 + 41
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RD2100M

RD2100M

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
166 + 41
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

Хоризонтални замрзнувачи

RH2000H1

RH2000H1

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
200
Енергетска класа
A
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
11

RH2000M1

RH2000M1

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
198
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
9

RH2950M1

RH2950M1

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
290
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
14

Side-by-side фрижидери

RB5100FHX

RB5100FHX

Side-by-side фрижидери

Нето запремнина (l)
342 + 172
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+

RB5101FHX

RB5101FHX

Side-by-side фрижидери

Нето запремнина (l)
341 + 177
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+

RB5200FMX1

RB5200FMX1

Side-by-side фрижидери

Нето запремнина (l)
338 + 175
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+

Фрижидери со една врата

RS0400M

RS0400M

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
43
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS0900H

RS0900H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
92
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RS0901H

RS0901H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
80 + 10
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

Вертикални замрзнувачи

RU0800H

RU0800H

Вертикални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
85
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
4

RU0900M

RU0900M

Вертикални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
83
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
6

RU1600H

RU1600H

Вертикални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
163
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
8
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот