Микробранови Печки - Tesla

За брзо и ефикасно загревање на храната, одмрзнување на храната и експресно готвење, со зачувување на вкусовите и заштеда на енергија, но и нешто уште подрагоцено - времето.

MW2030MS

 • Зафатнина: 20 l
 • Сила на микробранови: 700 W
 • Контрола: Механички
 • Останато: /

MW2030MB

 • Зафатнина: 20 l
 • Сила на микробранови: 700 W
 • Контрола: Механички
 • Останато: /

MW2390MB

 • Зафатнина: 23 l
 • Сила на микробранови: 800 W
 • Контрола: Дигитални
 • Останато: grill 1000 W

MW2060MW

 • Зафатнина: 20 l
 • Сила на микробранови: 700 W
 • Контрола: Дигитални
 • Останато: grill 1000 W

MW2060MS

 • Зафатнина: 20 l
 • Сила на микробранови: 700 W
 • Контрола: Дигитални
 • Останато: grill 1000 W

MW2030MW

 • Зафатнина: 20 l
 • Сила на микробранови: 700 W
 • Контрола: Механички
 • Останато: /