Комбинирани фрижидери - RC3400FHX Решение се' во едно

Имате потреба од нов фрижидер, но и замрзнувач кој ќе ви помогне да ги испланирате оброците однапред? Изберете решение се' во едно: ваш сопствен комбиниран фрижидер Tesla.

Висина 1950
Длабочина 685
Ширина 600
Нето запремнина (l) 243 + 95
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 15

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

Мултифункционална LED панел

Со интуитивниот LED дисплеј, сега можете да ја контролирате температурата со само мал притисок на прстите. Има на располагање четири корисни карактеристики: Еко, супер замрзнување, ладно напојување и заклучување.

ЕКСПРЕСНА РЕДУКЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Имате намирници да купите во студ? Користете ја опцијата што експресивно ја намалува температурата.

tesla info

МУЛТИ СИСТЕМ

Постојана температура во фрижидер е важно да ја одржувате храната свежа колку што е можно подолго. Затоа мулти и DynaCool системите за проток на воздух дистрибуираат воздух рамномерно на секој агол на фрижидерот, одржувајќи го постојано идеален.

tesla info

ТИВКА РАБОТА

Тивки компресори и бакарни цевки што апсорбираат бучава овозможуваат фрижидерот да работи речиси тивко.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
243 + 95
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
15
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
243
Запремнина на замрзнувачот
95
Ниво на бучава
43
Боја
Инокс
Димензии (mm)
600 x 1950 x 685

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот