Side-by-side фрижидери - RM3400FHX Кралство на вкусот

Внесување на сопственото кралство на вкус секогаш кога e отворен вашиот side-by-side фрижидер Тесла . Благодарение на практичните решенија за складирање, нема да се изгубите внатре!

Висина 1800
Длабочина 620
Ширина 790
Нето запремнина (l) 217 + 112
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 14

Тенка МУЛТИ-ВРАТА

Со 337 литри вкупен волумен во фрижидер со ширина од само 79 сантиметри, ќе има многу простор за сите ваши намирници.

ПРОСТОРНА ОРГАНИЗАЦИЈА

Со одлична организација, ќе има простор за се во вашиот фрижидер. Одделни фиоки и слајдови што лесно се вадат и се особено практични.

tesla info

МУЛТИ СИСТЕМ

Постојана температура во фрижидер е важно да ја одржувате храната свежа колку што е можно подолго. Затоа мулти и DynaCool системите за проток на воздух дистрибуираат воздух рамномерно на секој агол на фрижидерот, одржувајќи го постојано идеален.

tesla info

Повеќенаменска фиока

Специјално дизајнирана фиока каде што температурата е околу нула степени, каде можете да чувате свежо месо и риба, но може да послужи и како стандардна кутија за овошје и зеленчук.

ПАМЕТНИ СЕНЗОРИ

Паметната сензорска мрежа ви овозможува да ги следите клучните параметри на системот.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
217 + 112
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
14
Број на фиоки во замрзнувач
6
Запремнина на фрижидерот
217
Запремнина на замрзнувачот
112
Ниво на бучава
43
Боја
Инокс
Димензии (mm)
790 x 1800 x 620

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот