Комбинирани фрижидери - RC4200FMX Решение се' во едно

Имате потреба од нов фрижидер, но и замрзнувач кој ќе ви помогне да ги испланирате оброците однапред? Изберете решение се' во едно: ваш сопствен комбиниран фрижидер Tesla.

Висина 1880
Длабочина 666
Ширина 700
Нето запремнина (l) 316 + 100
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 12

Внатрешно осветлување на ЛЕР

Долготрајните LED светилки овозможуваат подобро, поефикасно енергетско и рамномерно осветлување на фрижидерот.

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

Контрола на влагата

Создадете оптимална околина за вашите прехранбени производи за да ги одржувате свежи за најдолго време.

Кутија

Дали сакате месото или рибата да останат свежи до три дена? Користете го овој дел, кој одржува опсег на температура од 0 до 3 степени.

Прилагодлив

Дури и ако вашиот фрижидер е до зидот, специјално дизајнираните шарки ќе ви овозможат целосно да се отворат вратите и кутиите за овошје и зеленчук.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
316 + 100
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
12
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
316
Запремнина на замрзнувачот
100
Ниво на бучава
41
Боја
Инокс
Димензии (mm)
700 x 1880 x 666

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот