Side-by-side фрижидери - RB5200FMX1 Кралство на вкусот

Внесување на сопственото кралство на вкус секогаш кога e отворен вашиот side-by-side фрижидер Тесла . Благодарение на практичните решенија за складирање, нема да се изгубите внатре!

Висина 1788
Длабочина 745
Ширина 895
Нето запремнина (l) 338 + 175
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 10
tesla info

МУЛТИ СИСТЕМ

Постојана температура во фрижидер е важно да ја одржувате храната свежа колку што е можно подолго. Затоа мулти и DynaCool системите за проток на воздух дистрибуираат воздух рамномерно на секој агол на фрижидерот, одржувајќи го постојано идеален.

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

Контрола на ЛЕД ПАНЕЛ

Нивоата на температурата на секој дел од фрижидерот лесно се регистрираат и контролираат со панел на допир.

КОЦКИ МРАЗ

Коцки мраз за совршен ефект на ладење - лесен со Twist Ice Maker!

tesla info

СУПЕР ЗАМРЗНУВАЊЕ И СУПЕР ЛАДЕЊЕ

Користете супер замрзнување кога чувате храна во замрзнувач, така што ги чува сите хранливи материи, додека Супер ладењето е одлично за брзо ладење на пијалоци во фрижидер.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
338 + 175
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
10
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
338
Запремнина на замрзнувачот
175
Ниво на бучава
43
Боја
Инокс
Димензии (mm)
895 x 1788 x 745

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот