Фрижидери со двојна врата

RD2500H

RD2500H

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
199 + 53
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RD2400M

RD2400M

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
199 + 41
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RD2100H

RD2100H

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
171 + 41
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RD2100MS

RD2100MS

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
166 + 41
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RD2100M

RD2100M

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
166 + 41
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RD1600H

RD1600H

Фрижидери со двојна врата

Нето запремнина (l)
115 + 40
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот