Комбинирани Фрижидери - Tesla

Во овој комбиниран се за еден замрзнувачот е сместен на дното на фрижидерот, за да ви бидат вашите производи секогаш при рака, инспирација пред очите, а највкусните комбинации – што побрзо на тањирот.

RC4200FMX

 • Нето зафатнина: 316 + 100 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 700 x 1880 x 666
 • Останато: No-Frost, Inox

RC3400FHX

 • Нето зафатнина: 243 + 95 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 600 x 1950 x 685
 • Останато: No Frost, Inox, Display

RC3100FHX

 • Нето зафатнина: 223 + 73 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 600 x 1850 x 600
 • Останато: Frost Free, Inox

RC3100H

 • Нето зафатнина: 223 + 89 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 600 x 1850 x 600
 • Останато: /

RC2700H

 • Нето зафатнина: 205 + 68 l
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии (шхвхд): 550 x 1760 x 580