Вертикални замрзнувачи - RU0900M За екстра големо пакување за сладолед

За големо пакување сладолед или големо парче месо: замрзнете се што сакате, заштедете подоцна и заштедете енергија со вертикалните замрзнувачи на Tesla.

Висина 845
Длабочина 574
Ширина 553
Нето запремнина (l) 83
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 6
Број на фиоки во замрзнувач 3
tesla info

Голема фиока

Дали сте купиле големо парче месо или најголем пакет сладолед? Нема проблем - ќе има простор во вашата голема фиока за замрзнување дури и за најмалата храна!

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
83
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
6
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на замрзнувачот
83
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
553 x 845 x 574

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот