Фрижидери со една врата - RS2400H Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 1430
Длабочина 580
Ширина 550
Нето запремнина (l) 240
Технологија на ладење Самонатопувачко
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 240

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Внатрешно осветлување на ЛЕД

Долготрајните LED светилки овозможуваат подобро, поефикасно енергетско и рамномерно осветлување на фрижидерот.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

tesla info

ТИВКА РАБОТА

Тивки компресори и бакарни цевки што апсорбираат бучава овозможуваат фрижидерот да работи речиси тивко.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
240
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
240
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 1430 x 580

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот