Хоризонтални замрзнувачи - RH2950M1 Подготвено за вашите семејни собири

Пространи хоризонтални замрзнувачи се совршено решение за оние кои секогаш се подготвени да организираат семејна вечера и ќе ја искористат секоја можност за собир!

Висина 850
Длабочина 645
Ширина 1115
Нето запремнина (l) 290
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 14
Запремнина на замрзнувачот 290

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Лесно чистење

За да го олесните одмрзнувањето, водата е лесно достапна - лоцирана на предниот дел на замрзнувачот.

Моќна опција

Во случај на прекин на електрична енергија, замрзнувачот може да ја одржи температурата подолго од 30 часа.

Јаки шарки

Благодарение на силните шарки, вратите се стабилни на позиции помеѓу 45 и 90 степени. Можете да земете или да организирате намирници без да го држите вратот и стравот од повреда.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
290
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
14
Запремнина на замрзнувачот
290
Ниво на бучава
43
Боја
Бела
Димензии (mm)
1115 x 850 x 645

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот