Серија 3

Compare 32T303SH
32"

32T303SH

Резолуција
HD
Smart OS
Не
Боја
Compare 32T303SHS
32"

32T303SHS

Резолуција
HD
Smart OS
Linux
Боја
Compare 40S393BFS
40"

40S393BFS

Резолуција
FHD
Smart OS
Linux
Боја

Серија 6

Compare 55T609SUS
55"

55T609SUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Linux
Боја
Compare 49T609SUS
49"

49T609SUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Linux
Боја
Compare 43T609SUS
43"

43T609SUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Linux
Боја

Серија 9

Compare 65S905BUS
65"

65S905BUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Android TV
Боја
Compare 55S905BUS
55"

55S905BUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Android TV
Боја
Compare 50S905BUS
50"

50S905BUS

Резолуција
UHD
Smart OS
Android TV
Боја
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот