Appliances - Tesla

Бела техника, нова навика

Зашто секој дом немаше неопходна бела техника, достапни апарати и практични помагала кои го олеснуваат секојдневниот живот? Тесла Бела техника вклучува голем избор на модели кои штедат енергија, понуда прилагоденa на секој простор, напредни функции за повеќе слободно време и исклучителна сервисна поддршка за поголема безбедност.