Side-by-side фрижидери - RM6400FMX Кралство на вкусот

Внесување на сопственото кралство на вкус секогаш кога e отворен вашиот side-by-side фрижидер Тесла . Благодарение на практичните решенија за складирање, нема да се изгубите внатре!

Висина 1935
Длабочина 775
Ширина 905
Нето запремнина (l) 438 + 92 +92
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 15
tesla info

Независен ситем за ладење

Три независни системи за ладење за три различни делови на фрижидерот - со три различни температури прилагодени на секоја од нив!

СИСТЕМ ЗА ПРЕЦЕРВАЦИЈА PST +

Технологијата за стерилизација на плазмата ја одржува храната, овошјето и зеленчукот свежи и траат подолго. PST + технологијата влијае на производството на јони, што ги прави микроорганизмите биолошки неактивни.

DC INVERTER COMPRESOR

Компресор е срцето на секој фрижидер. Инверторот мотор обезбедува повеќе рамномерна температура, заштедува енергија и побрзо се лади.

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

РАЗЛИЧНА ТЕМПЕРАТУРА

Долниот десен дел од апаратот може да се користи како замрзнувач или како фрижидер - по желба!

Кутија

Дали сакате месото или рибата да останат свежи до три дена? Користете го овој дел, кој одржува опсег на температура од 0 до 3 степени.

tesla info

ЛЕД КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Едноставно одржувајте ја саканата температура, како во фрижидер така и во замрзнувачот.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
438 + 92 +92
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
15
Број на фиоки во замрзнувач
3+3
Запремнина на фрижидерот
438
Запремнина на замрзнувачот
92
Ниво на бучава
43
Боја
Инокс
Димензии (mm)
905 x 1935 x 775

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот