Верикални Замрзнувачи - Tesla

За сите сезонски намирници на едно место, од каде што само чекаат да се пробудат од зимски сон. Иако се задолжени за ладење, тие придонесуваат за топлата атмосфера на домот, со заштеда на енергија и сигурност за сите сезони.

RU0900M

  • Енергетска класа: A+
  • Нето зафатнина: 83 l
  • Димензии (шхвхд): 553 x 845 x 574

RU1600H

  • Енергетска класа: A+
  • Нето зафатнина: 163 l
  • Димензии (шхвхд): 550 x 1420 x 580

RU0800H

  • Енергетска класа: A+
  • Нето зафатнина: 85 l
  • Димензии (шхвхд): 550 x 850 x 580