Вертикални замрзнувачи - RU0800H За екстра големо пакување за сладолед

За големо пакување сладолед или големо парче месо: замрзнете се што сакате, заштедете подоцна и заштедете енергија со вертикалните замрзнувачи на Tesla.

Висина 850
Длабочина 580
Ширина 550
Нето запремнина (l) 85
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 4
Број на фиоки во замрзнувач 4
tesla info

Голема фиока

Дали сте купиле големо парче месо или најголем пакет сладолед? Нема проблем - ќе има простор во вашата голема фиока за замрзнување дури и за најмалата храна!

tesla info

ТИВКА РАБОТА

Тивки компресори и бакарни цевки што апсорбираат бучава овозможуваат фрижидерот да работи речиси тивко.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
85
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
4
Број на фиоки во замрзнувач
4
Запремнина на замрзнувачот
85
Ниво на бучава
41
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 850 x 580

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот