Машина за перење на алишта - предно полнење

WF71230M

WF71230M

Машина за перење на алишта - предно полнење

Капацитет на перење
7 kg
Обртаи на центрифуга
1200
Енергетска класа
A++

WF81493M

WF81493M

Машина за перење на алишта - предно полнење

Капацитет на перење
8 kg
Обртаи на центрифуга
1400
Енергетска класа
B

WF81491M

WF81491M

Машина за перење на алишта - предно полнење

Капацитет на перење
8 kg
Обртаи на центрифуга
1400
Енергетска класа
A+++

Машина за перење на алишта - горно полнење

WL71290M

WL71290M

Машина за перење на алишта - горно полнење

Капацитет на перење
7.5 kg
Обртаи на центрифуга
1200
Енергетска класа
A+++

WL71290M

WL71290M

Машина за перење на алишта - горно полнење

Капацитет на перење
7.5 kg
Обртаи на центрифуга
1200
Енергетска класа
A+++

Машина за сушење на алишта

WT8H90M

WT8H90M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона со топлотна пумпа
Енергетска класа
A++

WT8C90M

WT8C90M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона
Енергетска класа
B

WT8C60M

WT8C60M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона
Енергетска класа
B

Машината за перење сушење на алишта

WW86490M

WW86490M

Машината за перење сушење на алишта

Капацитет на перење
8 kg
Капацитет на сушење
6 kg
Обртаи на центрифуга
1400

WW86490M

WW86490M

Машината за перење сушење на алишта

Капацитет на перење
8 kg
Капацитет на сушење
6 kg
Обртаи на центрифуга
1400

WW85360M

WW85360M

Машината за перење сушење на алишта

Капацитет на перење
8 kg
Капацитет на сушење
5 kg
Обртаи на центрифуга
1300
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот