Декоративни аспиратори

DD600SB

DD600SB

Декоративни аспиратори

Капацитет на усисивање
446 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Црно стакло

DD600SG

DD600SG

Декоративни аспиратори

Капацитет на усисивање
500 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс / Стакло

Камински аспиратори

DC600SX

DC600SX

Камински аспиратори

Капацитет на усисивање
400 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс

Телескопски аспиратори

DT620SX

DT620SX

Телескопски аспиратори

Капацитет на усисивање
460 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс

DT600SX

DT600SX

Телескопски аспиратори

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс

Вградени аспиратори

DB600SX

DB600SX

Вградени аспиратори

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс

DB600SB

DB600SB

Вградени аспиратори

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Црна

DB600SW

DB600SW

Вградени аспиратори

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Бела
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот