Вградени рерни Archives - Tesla.info

Вградени рерни

BO900SX

BO900SX

Вградени рерни

Капацитет
80 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A

BO800SX

BO800SX

Вградени рерни

Капацитет
60 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A

BO700SX

BO700SX

Вградени рерни

Капацитет
56 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A

BO600SX

BO600SX

Вградени рерни

Капацитет
60 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A

BO300SX

BO300SX

Вградени рерни

Капацитет
56 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот