Комбинирани фрижидери - RC3100FHX Решение се' во едно

Имате потреба од нов фрижидер, но и замрзнувач кој ќе ви помогне да ги испланирате оброците однапред? Изберете решение се' во едно: ваш сопствен комбиниран фрижидер Tesla.

Висина 1850
Длабочина 600
Ширина 600
Нето запремнина (l) 223 + 73
Технологија на ладење Frost Free
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 3.5

FROST FREE TEХНОЛОГИЈА

Со два независни системи за ладење со посебни протоци на воздух во фрижидерот и замрзнувачот, оваа технологија помага во одржување на оптимални услови за зачувување на храната.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

tesla info

МУЛТИ СИСТЕМ

Постојана температура во фрижидер е важно да ја одржувате храната свежа колку што е можно подолго. Затоа мулти и DynaCool системите за проток на воздух дистрибуираат воздух рамномерно на секој агол на фрижидерот, одржувајќи го постојано идеален.

tesla info

ТИВКА РАБОТА

Тивки компресори и бакарни цевки што апсорбираат бучава овозможуваат фрижидерот да работи речиси тивко.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
223 + 73
Технологија на ладење
Frost Free
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
3.5
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
223
Запремнина на замрзнувачот
73
Ниво на бучава
43
Боја
Инокс
Димензии (mm)
600 x 1850 x 600

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот