Side By Side Фрижидери - Tesla

Понекогаш за прекрасен поглед не мора да патувате далеку. Страничните фрижидери ви даваат панорама со многу бои и планови, простор во кој се сместени, напитоци и пакувања со сите големини распоредени така што ќе те чекаат, на полувремето на натпреварот или пред почетокот на самиот почеток на омилената серија.

RB5101FHX

  • Нето зафатнина: 341 + 177 l
  • Енергетска класа: A+
  • Димензии (шхвхд): 900 x 1770 x 700
  • Останато: No Frost, Inox, LED ekran osetljiv na dodir, Dispenzer za vodu

RB5100FHX

  • Нето зафатнина: 342 + 172 l
  • Енергетска класа: A+
  • Димензии (шхвхд): 900 x 1770 x 700
  • Останато: No Frost, Inox, Display, Door with water dispenser