Фрижидери со една врата - RS2400M Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 1420
Длабочина 550
Ширина 550
Нето запремнина (l) 235
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 235

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
235
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
235
Ниво на бучава
40
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 1420x 550

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот