Фрижидери со една врата

RS2300H

RS2300H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
210 + 15
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RS2400H

RS2400H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
240
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RS2400M

RS2400M

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
235
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS2000M

RS2000M

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
177 + 16
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS1100M

RS1100M

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
97 + 16
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS1300M

RS1300M

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
130
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS0903M1

RS0903M1

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
93
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS0905H

RS0905H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
93
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+

RS0904H

RS0904H

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
91
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+

RS0400M1

RS0400M1

Фрижидери со една врата

Нето запремнина (l)
43
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот