НОВО

65S906BUS

tesla info

Телевизори серија 9

Резолуција
UHD
Smart OS
Android TV
Димензија на екранот
65

27MT600BF

tesla info

Тесла монитори

Panel
size
27’’
Display
resolution
1920x1080
Panel
type
VA

AIR6

tesla info

Прочистувачи на воздухот AIR6

Паметна
опција Wi Fi
Да
Процент на
филтрација
99.5%
Квадратура за која
е предвиден
36㎡
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот