Tesla.info | Поддршка

Контактирајте нè и ние ќе бидеме среќни да ви ја обезбедиме целата поддршка и информации што ви требаат за вашиот уред Tesla.

Бидејќи собирањето на вашите лични податоци се заснова на ваша согласност во согласност со член 10 од Законот за заштита на личните податоци („Службен весник на РСM“, бр. br.42/2020 od 16.02.20), имате право да повлечете согласност на во секое време Повлекувањето на согласноста за понатамошна обработка на вашите лични податоци нема да влијае на законитоста на обработката спроведена врз основа на ваша согласност пред повлекувањето. Може да ја повлечете вашата согласност со испраќање на барање на: kontakt@tesla.info

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот