Хоризонтални замрзнувачи Archives - Tesla

Хоризонтални замрзнувачи

RH2000H

RH2000H

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
200
Енергетска класа
A
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
11

RH2000M1

RH2000M1

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
198
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
9

RH2950M1

RH2950M1

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
290
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
14

RH3200H

RH3200H

Хоризонтални замрзнувачи

Нето запремнина (l)
316
Енергетска класа
A
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
23
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот