Самостоечки шпорети

CV6400SX

CV6400SX

Самостоечки шпорети

Запремнина на рерна (l)
56
Енергетска класа
A
Боја
Инокс

CV5400SW

CV5400SW

Самостоечки шпорети

Запремнина на рерна (l)
43
Енергетска класа
A
Боја
Бела

CS6400SW

CS6400SW

Самостоечки шпорети

Запремнина на рерна (l)
62
Енергетска класа
A
Боја
Бела

CS5400SW

CS5400SW

Самостоечки шпорети

Запремнина на рерна (l)
48
Енергетска класа
A
Боја
Бела
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот