Фрижидери со една врата - RS1300M Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 845
Длабочина 574
Ширина 553
Нето запремнина (l) 130
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 130

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
130
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
130
Ниво на бучава
39
Боја
Бела
Димензии (mm)
553 x 845 x 574

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот