Фрижидери со една врата - RS0905H Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 850
Длабочина 445
Ширина 480
Нето запремнина (l) 93
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 83

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Внатрешно осветлување на ЛЕД

Долготрајните LED светилки овозможуваат подобро, поефикасно енергетско и рамномерно осветлување на фрижидерот.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
93
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
83
Ниво на бучава
43
Боја
Бела
Димензии (mm)
480 x 850 x 445

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот