Фрижидери со една врата - RS0400M1 Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 492
Длабочина 450
Ширина 472
Нето запремнина (l) 43
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 43

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

tesla info

ПРИЛАГОДЛИВИ ДРЖАЧИ

Прилагодливите држачи ви овозможуваат да ја прилагодите висината на вашиот фрижидер, така што лесно може да се вклопи во која било кујна или работен простор.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
43
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
43
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
472 x 492 x 450

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот