Фрижидери со една врата - RS0903M1 Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 850
Длабочина 450
Ширина 472
Нето запремнина (l) 93
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Запремнина на фрижидерот 93

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
93
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Запремнина на фрижидерот
93
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
472 x 850 x 450

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот