Фрижидери со една врата - RS2000M Каде што живее вашето омилено јадење

Вашата омилена храна го нашла својот нов дом во фрижидерите со единечна врата на Тесла! Изберете го оној што одговара најдобро на вашите потреби и оставете го хедонизмот да го преземе воланот.

Висина 1232
Длабочина 575
Ширина 550
Нето запремнина (l) 177 + 16
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 2

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
177 + 16
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
2
Запремнина на фрижидерот
177
Запремнина на замрзнувачот
16
Ниво на бучава
40
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 1232 x 575

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот