Комбинирани фрижидери - RC3200FHX Решение се' во едно

Имате потреба од нов фрижидер, но и замрзнувач кој ќе ви помогне да ги испланирате оброците однапред? Изберете решение се' во едно: ваш сопствен комбиниран фрижидер Tesla.

Висина 1858
Длабочина 598
Ширина 599
Нето запремнина (l) 210 + 75
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 3.5

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

ТИВКА РАБОТА

Тивки компресори и бакарни цевки што апсорбираат бучава овозможуваат фрижидерот да работи речиси тивко.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
210 + 75
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
3.5
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
210
Запремнина на замрзнувачот
75
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
599 x 1858 x 598

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот