Комбинирани фрижидери - RC3100H Решение се' во едно

Имате потреба од нов фрижидер, но и замрзнувач кој ќе ви помогне да ги испланирате оброците однапред? Изберете решение се' во едно: ваш сопствен комбиниран фрижидер Tesla.

Висина 1850
Длабочина 600
Ширина 600
Нето запремнина (l) 223 + 89
Технологија на ладење Самонатопувачко
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 4

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Внатрешно осветлување на ЛЕД

Долготрајните LED светилки овозможуваат подобро, поефикасно енергетско и рамномерно осветлување на фрижидерот.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
223 + 89
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
4
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
223
Запремнина на замрзнувачот
89
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
600 x 1850 x 600

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот