Side-by-side фрижидери - RB5101FHX Кралство на вкусот

Внесување на сопственото кралство на вкус секогаш кога e отворен вашиот side-by-side фрижидер Тесла . Благодарение на практичните решенија за складирање, нема да се изгубите внатре!

Висина 1770
Длабочина 700
Ширина 900
Нето запремнина (l) 341 + 177
Технологија на ладење Total No Frost
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 10

Лесно одмрзнување

Заборавете на рачното одмрзнување! Паметните и прилагодливи сензори ќе ве ослободат од овие проблеми.

Мултифункционална LED панел

Со интуитивниот LED дисплеј, сега можете да ја контролирате температурата со само мал притисок на прстите. Има на располагање четири корисни карактеристики: Еко, супер замрзнување, ладно напојување и заклучување.

ЕКСПРЕСНА РЕДУКЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Имате намирници да купите во студ? Користете ја опцијата што експресивно ја намалува температурата.

tesla info

МУЛТИ СИСТЕМ

Постојана температура во фрижидер е важно да ја одржувате храната свежа колку што е можно подолго. Затоа мулти и DynaCool системите за проток на воздух дистрибуираат воздух рамномерно на секој агол на фрижидерот, одржувајќи го постојано идеален.

Свежината на воздухот

Специјална антибактериска технологија помага во одржување на вистинскиот вкус и мирис на храна, како и свежината на воздухот во фрижидерот.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
341 + 177
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
10
Број на фиоки во замрзнувач
2
Запремнина на фрижидерот
341
Запремнина на замрзнувачот
177
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
900 x 1770 x 700

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот