Фрижидери со двојна врата - RD1600H Симфонија на вкус

Симфонија на вкус, без разлика која врата ќе ја отворите: Ладилниците со двојни врати Tesla додаваат практична нота на вашата инспирација да готвите за оние што најмногу ги сакате!

Висина 1230
Длабочина 580
Ширина 500
Нето запремнина (l) 115 + 40
Технологија на ладење Самонатопувачко
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 2

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Внатрешно осветлување на ЛЕД

Долготрајните LED светилки овозможуваат подобро, поефикасно енергетско и рамномерно осветлување на фрижидерот.

tesla info

Современ Дизајн

За да постигнеме модерен дизајн на фрижидерот внатре и надвор, како и подобра завршница, работиме со одличен тим на дизајнери од Италија.

Фиоки со капак

Фиоките од овошје и зеленчук со капак ја одржуваат вашата храна свежа, спречувајќи ги да пресушат предвремено. Уживајте во нив како да се само донесени од пазарот!

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
115 + 40
Технологија на ладење
Самонатопувачко
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
2
Запремнина на фрижидерот
115
Запремнина на замрзнувачот
40
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
500 x 1230 x 580

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот