Фрижидери со двојна врата - RD2100M Симфонија на вкус

Симфонија на вкус, без разлика која врата ќе ја отворите: Ладилниците со двојни врати Tesla додаваат практична нота на вашата инспирација да готвите за оние што најмногу ги сакате!

Висина 1430
Длабочина 550
Ширина 550
Нето запремнина (l) 166 + 41
Технологија на ладење Рачно натопување
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 2

Адаптибилен дизајн на врата

Дали знаевте дека вашиот фрижидер може да се отвори лево или десно, во зависност од навиките и потребите на кујната? Само инсталирајте ја магнетната врата како што сметате дека одговара.

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Прилагодени полици

Засилени стаклени полици кои спречуваат излевање на течностите. Можете лесно да ги прилагодите на висината што ви одговара најдобро.

Прилагодлив

Дури и ако вашиот фрижидер е до зидот, специјално дизајнираните шарки ќе ви овозможат целосно да се отворат вратите и кутиите за овошје и зеленчук.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
166 + 41
Технологија на ладење
Рачно натопување
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
2
Запремнина на фрижидерот
166
Запремнина на замрзнувачот
41
Ниво на бучава
40
Боја
Бела
Димензии (mm)
550 x 1430 x 550

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот