Машини за сушење на алишта - WT8H90M Чекате да дувне ветер? Повеќе нема.

Машините за сушење прават чуда за вашата облека и вашето слободно време. Едноставни и лесни за употреба, машините за сушење „Тесла“ никогаш нема да ви дозволат повторно да чекате да дувне ветер!

Висина 845
Длабочина 640
Ширина 595
Капацитет на сушење 8 kg
Технологија Kондензациона со топлотна пумпа
Енергетска класа A++
Димензии Ш x Д x В (mm) 595 x 640 x 845

ПРОТИВ ГУЖВАЊЕ

Овој циклус на сушење користи специјална технологија за да ги направи вашите алишта помеки и помалку изгужвани. Заштедете време на пеглање!

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

tesla info

Брз циклус

Идеален режим за брзо сушење на алишта или за помали парчиња гардероба. Може да се користи и за дополнително сушење.

Постелнина

Овој циклус е особено погоден за постелнина за сушење, како и за слични материјали со големи димензии.

Интензивност

Сакате подобро да ги контролирате алиштата? Интензитетот на програмата може да се прилагоди, во зависност од потребното ниво на сувост. Секое ниво се состои од четири нивоа.

tesla info

МОЈА ПРОГРАМА

Веројатно постои програма што ја користите најчесто - зачувајте ја со оваа опција и секогаш ќе ви биде при рака.

tesla info

ВОЛНА

Треба да го перете омилениот џемпер од волна? Нашите машини за перење имаат особено нежна програма за перење, што спречува да се соберат алиштата благодарение на подолгите паузи во текот на циклусот.

Технички спецификации

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона со топлотна пумпа
Енергетска класа
A++
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 640 x 845
Дисплеј
Да
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (24 часа)
Ниво на бучава (сушење)
66 dB
Боја
Бела
Положба на сад за кондензат
Горе

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот