Машини за сушење на алишта - WT8C60M Чекате да дувне ветер? Повеќе нема.

Машините за сушење прават чуда за вашата облека и вашето слободно време. Едноставни и лесни за употреба, машините за сушење „Тесла“ никогаш нема да ви дозволат повторно да чекате да дувне ветер!

Висина 845
Длабочина 615
Ширина 595
Капацитет на сушење 8 kg
Технологија Kондензациона
Енергетска класа B
Димензии Ш x Д x В (mm) 595 x 615 x 845

ПРОТИВ ГУЖВАЊЕ

Овој циклус на сушење користи специјална технологија за да ги направи вашите алишта помеки и помалку изгужвани. Заштедете време на пеглање!

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ

Одложете го завршувањето на машината за три, шест или девет часа. Машината автоматски ќе ја започне избраната програма во одредено време.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

АВТО ПРОГРАМА

Идеално кога не сте сигурни од кој материјал е изработена гардеробата за да се исуши.

НЕГА НА БЕБИЊА

Само беспрекорно е доволно добро за нашите најмлади. Со опцијата за нега на бебиња, облеката за бебиња ќе биде почиста, исплакната, поефикасно и подобро на нивната кожа.

Брзиот циклус: 45 минути

Треба да исушите само неколку парчиња облека? Забрзаниот циклус ви овозможува да исушите до три маици за само 45 минути!

Технички спецификации

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона
Енергетска класа
B
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 615 x 845
Дисплеј
Не
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (3/6/9 часа)
Ниво на бучава (сушење)
69 dB
Боја
Бела
Положба на сад за кондензат
Горе

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот