Машина за сушење на алишта

WT8H90M

WT8H90M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона со топлотна пумпа
Енергетска класа
A++

WT8C90M

WT8C90M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона
Енергетска класа
B

WT8C60M

WT8C60M

Машина за сушење на алишта

Капацитет на сушење
8 kg
Технологија
Kондензациона
Енергетска класа
B
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот