Машини за алишта со предно полнење - WF81493M Погрижете се за вашето семејство

Стандардните машини за перење со предно оптоварување ќе се погрижат за се што ви треба вашето семејство. Најдете го нашиот сопствен совршен уред Тесла по прифатлива цена!

Висина 850
Длабочина 565
Ширина 595
Капацитет на перење 8 kg
Обртаи на центрифуга 1400
Длабочина (cm) 56.5
Енергетска класа B
tesla info

Инвертер мотор

Машината за перење Tesla има инвертер мотор кој работи без четки и може да заштеди до 70% од електричната енергија, да го намали нивото на бучава до 10,4% и да трае повеќе од 10 години. Изберете подобрена енергетска ефикасност и пократко просечно време на перење со овој брз, тивок и сигурен апарат!

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

tesla info

ВОЛНА

Треба да го перете омилениот џемпер од волна? Нашите машини за перење имаат особено нежна програма за перење, што спречува да се соберат алиштата благодарение на подолгите паузи во текот на циклусот.

tesla info

Брзо перење

Брзате и не сакате да ја оставите машината да работи? Едноставно скратете го времетраењето на избраниот циклус со избирање на опцијата за брзо миење.

НЕГА НА БЕБИЊА

Само беспрекорно е доволно добро за нашите најмлади. Со опцијата за нега на бебиња, облеката за бебиња ќе биде почиста, исплакната, поефикасно и подобро на нивната кожа.

tesla info

РАЧНО ПЕРЕЊЕ

Заборавете на рачно перење! Ако треба да перете исклучително чувствителни, малку извалкани парчиња - изберете циклус што симулира рачно перење.

Спортски облеки

Дневниот тренинг, исто така, носи многу валкани алишта. Затоа постои посебен режим на работа прилагодена на спортската гардероба, така што следниот ден ќе бидете подготвени за нови победи!

СЕНЗИТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Со опција прилагодена на деликатни материјали, можете беспрекорно да измиете свила, сатен, синтетички и комбо парчиња облека.

Технички спецификации

Капацитет на перење
8 kg
Обртаи на центрифуга
1400
Длабочина (cm)
56.5
Енергетска класа
B
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 565 x 850
Дисплеј
Да
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (24 часа)
Боја
Бела
Ниво на бучава (центрифуга)
76

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот