Машини за перење и сушење - WW85360M Заштедете време и простор

Со машината за перење и сушење Tesla, веднаш заштедувате повеќе вреден простор и време! Секој ден ќе ви стане порелаксиран и многу посвеж.

Висина 850
Длабочина 565
Ширина 595
Капацитет на перење 8 kg
Капацитет на сушење 5 kg
Обртаи на центрифуга 1300
Енергетска класа B

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

ЧИСТЕЊЕ НА БАРАБАНОТ

Оваа опција овозможува барабанот да се стерилизира на 90 степени. За уште подобри резултати, ставете ја точната количина на агенс базиран на хлор во барабанот.

tesla info

ONE HOUR WASH & DRY

Time is of the essence? You can use this program to wash and dry smaller quantities of synthetic fabrics or shirts in only an hour!

КОМБИНИРАНО ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ

Перење и сушење во ист циклус? Изберете опција 5 KG W / D и заборавете на прилагодување на програмата помеѓу перење и сушење. Количината на алиштата е ограничена на пет килограми.

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

Технички спецификации

Капацитет на перење
8 kg
Капацитет на сушење
5 kg
Обртаи на центрифуга
1300
Енергетска класа
B
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 565 x 850
Дисплеј
LED
Број на програми
15
Одложено започнување
Да (24 часа)
Ниво на бучава (перење)
60 dB
Ниво на бучава (сушење)
62 dB
Боја
Бела

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот