Машини за перење и сушење - WW86490M Заштедете време и простор

Со машината за перење и сушење Tesla, веднаш заштедувате повеќе вреден простор и време! Секој ден ќе ви стане порелаксиран и многу посвеж.

Висина 850
Длабочина 470
Ширина 595
Капацитет на перење 8 kg
Капацитет на сушење 6 kg
Обртаи на центрифуга 1400
Енергетска класа B
tesla info

Инвертер мотор

Машината за перење Tesla има инвертер мотор кој работи без четки и може да заштеди до 70% од електричната енергија, да го намали нивото на бучава до 10,4% и да трае повеќе од 10 години. Изберете подобрена енергетска ефикасност и пократко просечно време на перење со овој брз, тивок и сигурен апарат!

ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ

Вградениот сензор за топлина привремено го деактивира грејачот веднаш штом водата во барабанот достигне температура од 66 степени, заштедувајќи електрична енергија.

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

tesla info

ВОЛНА

Треба да го перете омилениот џемпер од волна? Нашите машини за перење имаат особено нежна програма за перење, што спречува да се соберат алиштата благодарение на подолгите паузи во текот на циклусот.

tesla info

ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ЗА ЕДЕН ЧАС

Времето е клучно? Овој циклус вклучува перење и сушење на помалку синтетички алишта или маици за само еден час!

tesla info

АКТИВНО ПЕРЕЊЕ

Како што се зголемува брзината на вртење, бубањот произведува поголеми количини пена - со што се подобрува ефектот на перење.

Автоматска програма

Автоматската програма го одредува времетраењето на перење во однос на количината на алиштата, со што полесно се користи машината.

Технички спецификации

Капацитет на перење
8 kg
Капацитет на сушење
6 kg
Обртаи на центрифуга
1400
Енергетска класа
B
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 470 x 850
Дисплеј
LED
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (24 часа)
Ниво на бучава (перење)
59 dB
Ниво на бучава (сушење)
62 dB
Боја
Бела

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот