Машини за алишта со горно полнење - WL71290M Погодни се за секаде каде што ви е потребно

Тие ќе заземат помалку простор, но додаваат на практичност: Тесла машините за алишта со горно полнење се совршени, ако имате ограничен простор на располагање

Висина 875
Длабочина 610
Ширина 400
Капацитет на перење 7.5 kg
Обртаи на центрифуга 1200
Енергетска класа A+++
Димензии Ш x Д x В (mm) 400 x 875 x 610
tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

tesla info

ПРЕДПЕРЕЊЕ

Екстремно валкани алишта со тврдоглави дамки? Нема проблем со опцијата за предперење.

ДОПОЛНИТЕЛНО ПЛАКНЕЊЕ

Заборавете на трагите на детергент на облеката - повторената опција за плакнење ви овозможува перењето да биде целосно чиста и испрана. Особено е погоден за деца и лица со чувствителна кожа.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

Брзиот циклус: 45 минути

Треба да исушите само неколку парчиња облека? Забрзаниот циклус ви овозможува да исушите до три маици за само 45 минути!

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

СЕНЗИТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Со опција прилагодена на деликатни материјали, можете беспрекорно да перете свила, сатен, синтетички и комбо парчиња облека.

tesla info

ВОЛНА

Треба да го перете омилениот џемпер од волна? Нашите машини за перење имаат особено нежна програма за перење, што спречува да се соберат алиштата благодарение на подолгите паузи во текот на циклусот.

ЧИСТЕЊЕ НА БАРАБАНОТ

Оваа опција овозможува барабанот да се стерилизира на 90 степени. За уште подобри резултати, ставете ја точната количина на агенс базиран на хлор во барабанот.

tesla info

Зачувајте ги боите

Оваа функција се користи за перење на алишта со светла боја. Зачувајте ги омилените бои колку што е можно подолго!

Технички спецификации

Капацитет на перење
7.5 kg
Обртаи на центрифуга
1200
Енергетска класа
A+++
Димензии Ш x Д x В (mm)
400 x 875 x 610
Дисплеј
Да
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (24 часа)
Ниво на бучава (перење)
62 dB
Боја
Бела
Ниво на бучава (центрифуга)
78

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот