Стаклокерамични Плотни - Tesla

Кујната е таму каде што се они. Штедат простор, брзо се загреваат, лесно се чистат и "топли" изгледаат. Со регулирање на допир, безбедно користење и фино подесувања, вашиот начин на готвење добива повеќе нијанси и вкусови.

HV6400MB

 • Ширина на плоча: 60 cm
 • Број на зони на греење: 4
 • Контрола: Сензор на допир
 • Останато: /

HV6410MX

 • Ширина на плоча: 60 cm
 • Број на зони на греење: 4
 • Контрола: Сензор на допир
 • Останато: Schott Ceran стакло

HV3200MB

 • Ширина на плоча: 30 cm
 • Број на зони на греење: 2
 • Контрола: Сензор на допир
 • Останато: /