Стаклено-керамички плочи за готвење - HV6400TB За готвачите да станат креативни

Бидејки знаеме колку сакате да експериментирате во кујна, нашите висококвалитетни стакленокерамички плочи за готвење, се прилично отпорни на гребење.

Висина 50
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 4
Ширина (mm) 590
Управување Sensor touch
Ниво на сила 9

БРАВА ЗА ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Едноставно допрете ја иконата за да ја активирате опцијата Заклучување за деца и да ја оневозможите секоја следна команда. Плочката за готвење продолжува да работи според последната команда пред да се заклучи. Допир од три секунди е сè што е потребно за да се отклучи.

ИНДИКАТОР ЗА ТОПЛИНА

Со нашите плочи за готвење никогаш нема да заборавите на преостанатата топлина во зоните. Сигналниот индикатор останува запален се додека загреаните зони не се изладат.

БЕЗБЕДНОСНО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

Кога вградениот сензор за топлина регистрира многу високи температури, плочата за готвење автоматски се исклучува.

Технички спецификации

Грејни зони
4
Ширина (mm)
590
Управување
Sensor touch
Ниво на сила
9
Вкупна сила
6000
Тајмер
99
Безбедност
Auto switch off safety; Residual heat indicator; Child lock; Overow Protection;
Боја
Black glass
Димензии
590 x 520 x 50
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот