Стаклокерамички плочи - HV6400SB За да бидете покреативни во кујната

Бидејќи знаеме колку ги сакате експериментите во кујната, нашите висококвалитетни стаклени керамички плотни се доста отпорни на гребење!

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 4
Ширина (mm) 590
Управување Сензор
Ниво на сила 9

ЗШТИТА ЗА ДЕЦА

Само лесен допир на иконата за заштита на децата ја прави секоја наредна команда неважечка, а панелот ја продолжува програмата во која се наоѓал пред да биде заклучен. Кога сакате да ја исклучите оваа опција - потребни се само три секунди.

Индикатор за преостаната топлина

Забележете го индикаторот, што е предупредување дека зоните за греење се уште се топли.

ЕДНОСТАВНО ЧИСТЕЊЕ

Нашите стакло-керамички и индукциски плочки за готвење се мазни, отпорни на гребење и лесни за чистење. Направете вашата кујна секогаш да изгледа блескава!

Технички спецификации

Грејни зони
4
Ширина (mm)
590
Управување
Сензор
Ниво на сила
9
Вкупна сила
6000
Тајмер
не
Безбедност
Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја
Црно стакло
Димензии
590 x 520 x 60

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот