Стаклокерамички плочи - HV3200MB За да бидете покреативни во кујната

Бидејќи знаеме колку ги сакате експериментите во кујната, нашите висококвалитетни стаклени керамички плотни се доста отпорни на гребење!

Висина 55
Длабочина 520
Ширина 288
Грејни зони 2
Ширина (mm) 288
Управување Сензор
Ниво на сила 9

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Само мала славина на иконата за заштита на децата ја прави секоја наредна команда неважечка и таблата ја продолжува програмата во која се наоѓаше пред да се заклучи. Кога сакате да ја исклучите оваа опција - потребни се само три секунди.

Индикатор за преостаната топлина

Забележете го индикаторот, што е предупредување дека зоните за греење се уште се топли.

БЕЗБЕДНОСТ

Кога вградениот сензор што го следи греењето на керамичката плоча регистрира многу висока температура, плочата автоматски престанува да работи.

Технички спецификации

Грејни зони
2
Ширина (mm)
288
Управување
Сензор
Ниво на сила
9
Вкупна сила
3000
Тајмер
99
Безбедност
Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја
Црно стакло
Димензии
288 x 520 x 55
Останато
Timer

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот