Стаклено-керамички плочи за готвење - HV3200TB За готвачите да станат креативни

Бидејки знаеме колку сакате да експериментирате во кујна, нашите висококвалитетни стакленокерамички плочи за готвење, се прилично отпорни на гребење.

Висина 50
Длабочина 520
Ширина 290
Грејни зони 2
Ширина (mm) 300
Управување Sensor touch
Ниво на сила 9

БРАВА ЗА ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Едноставно допрете ја иконата за да ја активирате опцијата Заклучување за деца и да ја оневозможите секоја следна команда. Плочката за готвење продолжува да работи според последната команда пред да се заклучи. Допир од три секунди е сè што е потребно за да се отклучи.

ИНДИКАТОР ЗА ТОПЛИНА

Со нашите плочи за готвење никогаш нема да заборавите на преостанатата топлина во зоните. Сигналниот индикатор останува запален се додека загреаните зони не се изладат.

БЕЗБЕДНОСНО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

Кога вградениот сензор за топлина регистрира многу високи температури, плочата за готвење автоматски се исклучува.

tesla info

БРЗО И ЕФИКАСНО ГОТВЕЊЕ

Бидете поефикасни! Нашите индукциски плочи за готвење рамномерно ја пренесуваат топлината на вашите садови за готвење. Во споредба со стандардните, Tesla индукциските плочи со турбо засилувачи можат да го намалат времето на готвење за 56% и потрошувачката на енергија за 43%.

Технички спецификации

Грејни зони
2
Ширина (mm)
300
Управување
Sensor touch
Ниво на сила
9
Вкупна сила
3000
Тајмер
120
Безбедност
Auto switch off safety; Residual heat indicator; Child lock; Overow Protection;
Боја
Black glass
Димензии
290 x 520 x 50
Останато
1 extended zone
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот