Стаклокерамички плочи - HV3200SB За да бидете покреативни во кујната

Бидејќи знаеме колку ги сакате експериментите во кујната, нашите висококвалитетни стаклени керамички плотни се доста отпорни на гребење!

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 300
Грејни зони 2
Ширина (mm) 300
Управување Сензор
Ниво на сила 9

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Само мала славина на иконата за заштита на децата ја прави секоја наредна команда неважечка и таблата ја продолжува програмата во која се наоѓаше пред да се заклучи. Кога сакате да ја исклучите оваа опција - потребни се само три секунди.

Индикатор за преостаната топлина

Забележете го индикаторот, што е предупредување дека зоните за греење се уште се топли.

ЕДНОСТАВНО ЧИСТЕЊЕ

Нашите стакло-керамички и индукциски плочки за готвење се мазни, отпорни на гребење и лесни за чистење. Направете вашата кујна секогаш да изгледа блескава!

Технички спецификации

Грејни зони
2
Ширина (mm)
300
Управување
Сензор
Ниво на сила
9
Вкупна сила
2900
Тајмер
не
Безбедност
Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја
Црно стакло
Димензии
300 x 520 x 60
Останато
1 проширена зона

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот